Werkwijze

mountainbike

Alleen praten verbetert niet altijd de situatie. Immers, if you can feel it, you can heal it. Door te bewegen en daardoor te (leren) voelen waar de spanning in je lichaam zit, wordt het vaak duidelijk wat jou blokkeert om verder te komen. Daarom werk ik met een bewegingsmethodiek waardoor je sneller tot de kern komt en waarin we blokkades opheffen. Als het even kan betrek ik ook je ouders bij de begeleiding.

Heb jij problemen thuis of met jezelf?

Problemen thuis of met jezelf zijn altijd een gevolg van een oorzaak die eerder, vroeger, is ontstaan. Dus is het belangrijk om daarnaar te kijken en samen te ontdekken wat er zich in jouw basis heeft afgespeeld. Ik werk toekomstgericht met een knipoog naar het verleden om in het heden beter in je leven te staan.

Weet je niet wat je wilt, loop je vast?

Er komt steeds meer en meer informatie op ons af. Zoveel info, maak daar maar eens een goede keuze uit. Werken aan zelfvertrouwen en weloverwogen keuzes maken over wat jij met je leven wilt, daar help ik je bij. We gaan actief op zoek naar wat jij wil.

Gaat het niet goed op school, hang je op straat, wil werk vinden niet lukken?

Hierover kan ik simpel zijn. Je kan nu de basis leggen voor de rest van je leven en kiezen voor je toekomst. Ontdek waar je blij van wordt, waar je talenten liggen, waar je kracht ligt. Ik help je graag met deze ontdekkingsreis.

Misschien wel problemen met de politie?

Dan is het helemaal van belang om na te denken over hoe het zover heeft kunnen komen, en hoe daar voortaan van weg te blijven. Wanneer sta je stevig en wanneer beweeg je mee in contacten om je heen? En vooral, hoe bewaak jij je eigen grenzen en zorg je voor je veiligheid?

Aan de slag door vooral te doen!

Dit betekent aan de slag door samen:

  • te bewegen
  • te sporten
  • bewuste keuzes te maken
  • te gaan ondernemen

Voel je de uitdaging en wil je verandering, neem contact op: